facebook tracking

Møt oss på Karrieredagene til Høyskolen Kristiania den 24. januar!

Det er et heftig og konkurransepreget arbeidsmarked vi lever i. Kampen om de gode hodene og talentfulle kandidatene er hard. Det å være en attraktiv arbeidsplass for mulige arbeidstakere blir viktigere desto flere man er «om beinet». For å mestre kunsten i å tiltrekke oss flinke, dyktige og ambisiøse mennesker til vår arbeidsplass, har vi i Mogi Sales lært et par ting gjennom 4 år. Viktigheten av å være synlige og tilstede.

Samtidig blir det viktig å være nytenkende og tenke litt annerledes. Høsten 2018 gjorde vi noe vi ikke har prøvd på før. Vi var med på karrieredagene til Handelshøyskolen BI, til stor suksess. Ikke bare fikk vi kontakt med flerfoldige studenter, vi fikk også ut budskapet vårt på en positiv og god måte. Det er nettopp dette vi har tenkt til å gjøre igjen. Vi tar med oss suksessoppskriften fra BI, og entrer en ny arena; nemlig karrieredagene på Høyskolen Kristiania!

Budskapet vårt er det samme da som nå; og er egentlig såre enkelt. Det å skaffe seg en relevant deltidsjobb ved siden av skole eller studier, kan utgjøre den store forskjellen på at du blir valgt over en annen i en fremtidig jobb. Vi i Mogi Sales mener at vi kan tilby deg dette. En deltidsjobb innenfor salg er ikke bare morsom. Den er også verdifull. Hos oss kommer du til å mestre og utvikle dine ferdigheter innenfor salg, markedsføring og kommunikasjon. Egenskaper vi tror du kan dra nytte av videre i livet.

Vi håper derfor å se så mange som mulig på vår stand torsdag 24. januar på Høyskolen Kristianias lokaler i Christian Kroghs gate 32. Enten om du er nyutdannet, på vei til å bli det, eller akkurat startet din studiehverdag er vi interessert i å møte deg. Vi har både heltids- og deltidsstillinger. 

karrieredagerbi.jpg

 

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor