facebook tracking

Er du introvert og sjenert men har egentlig veldig lyst til å jobbe med salg?

Det skal ikke vare det som stopper deg om du ønsker en karriere innenfor salg. Så her kommer noen tips: 


Her er seks eksempler hentet fra entrepreneur.com:

1. Bli engasjert
Om du er lidenskapelig interessert i det produktet du skal selge er du bare nødt til å dele informasjonen med omverdenen uansett hvor sjenert du er. Er du opptatt av produktet blir det lettere å glemme seg selv og fokusere på det du har å tilby.

2. Gjør en skummel ting hver dag
Gjør en ting hver dag som tar deg utav komfort sonen. Det er god øvelse å føle seg litt utilpass, for det er da du utvider dine grenser. Eksperter hevder at man må møte frykt for å overkomme den, og det gjelder også i forhold til sosiale relasjoner. Enten det er å møte en kunde ansikt til ansikt eller å ringe en person du aldri før har snakket med: Kast deg i det - etter hvert blir det lettere.

3. Vær opptatt
Har du mye å gjøre har du ikke tid til å tenke over hvorvidt du er nervøs!

4. Hold tale
La din mening bli hørt i diskusjoner på jobben, og hold den talen du gruer deg til. Den eneste måten å bli mer komfortabel med å snakke med folk - er å gjøre det! Meld deg på en kurs som gir kursing i å snakke foran en gruppe.

5. Observer forskjeller
Har du ringt ti personer og fått avslag begynner du kanskje å se alle samtaler som en potensiell nedtur. Stopp opp et øyeblikk å reflekter over hvor ulike personene du ringer er. Det er umulig at alle vil svare det samme.

6. Si hei til alle
Hilser du på alle du møter bygger du opp en følelse av å være mer utadvendt. Etter hvert vil du tro på det og kanskje endrer du oppfatning om deg selv? Hva med å hilse på bussjåfører og de i butikken?

Salgsfaget er utfordrende, spennende og lærerikt og skal ikke vare en stoppekloss for introverte mennesker. 

Vi i Mogi ser etter de menneskene som har motivasjon og viljen til å lykkes innenfor salg, introvert eller ikke. Vi er et kompetanseselskap og vi elsker å skape, forme og bygge salgstalenter.

Kanskje du blir vår neste sjenerte Mogian?

goals.jpg


 

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor