facebook tracking

Reisen fra salgskonsulent til salgscoach

Vi har gleden av å presentere våre nye salgscoacher Yasir og Henrik. Begge startet i 2016 og har siden den gang vært lojale Mogianere og vist en veldig fin utvikling.

Henrik startet i en deltidsstilling ved siden av studiene som han tok på Markedshøyskolen BI. Henrik studerte markedsføringsledelse og mener at salg er en viktig og relevant erfaring å ha med seg videre i arbeidslivet. Henrik har alltid vist god holdning og er godt likt blant kolleger. Etter nå 3 år i Mogi Sales og 3 år med studier så har han nå gjort denne spennende reisen i Mogi.

Yasir startet på heltid i April 2016 og er en positiv, dyktig og godt likt kollega. Yasir har jobbet på flere prosjekter og har alltid vist omstillingsevne og stor lærevillighet. Det har alltid vært et naturlig valg å ha Yasir som fadder eller støtteperson til nyansatte. 

Vi er et kompetansedrevet foretak. Kvaliteten på vårt arbeid er helt avhengig av menneskene som arbeider hos oss. Sentralt i vår virksomhet er fokus på løpende utvikling, mestring og autonomi. Vi blir ekstra stolte når våre medarbeidere gjør slike interne karriereskritt.

 

Vi ønsker Yasir og Henrik masse lykke til i nye roller!

20190604_101707.jpg

 

Ledige stillinger

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor