facebook tracking

Ny rekrutteringsrådgiver!

Hei!

Mitt navn er Birgit Nilsson Valle og kommer fra Molde. Jeg er 25 år gammel og fullførte bachelor i økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen NTNU i Trondheim 2019. Med hovedprofil i økonomistyring har jeg likevel valgt å gå en retning innenfor HR og rekruttering. Jeg har hatt valgfag innenfor blant annet HRM og team Dynamics and Leaderships som har skapt en interesse for kommunikasjon og mennesker. Vi mennesker tilbringer mye av vår tid på jobb og sammen med kollegene - et godt arbeidsmiljø er dermed essensielt for å trives og prestere på sitt beste.

Jeg har akkurat startet i Mogi Sales som rekrutteringsrådgiver. Her har jeg blitt tatt svært godt imot så jeg gleder meg til fortsettelsen. Mogi Sales er et godkjent  Callcenter som opptrer profesjonelt og har et høyt fokus å skape og ivareta et godt arbeidsmiljø.

Det kan være krevende å jobbe med salg, men samtidig er det utrolig lærerikt, gøy og en god arbeidserfaring. Det er en jobb som krever motivasjon og vilje, og du selv er ansvarlig for egen suksess – men du vil selvfølgelig få god opplæring og tett oppfølging av våre erfarne salgsledere. Dette skaper trygge rammer og en større sjanse for å lykkes innenfor salg. Du vil ha mulighet til å utvikle deg både personlig og faglig, og det kan være et springbrett ut i karrierelivet. Vi søker stadig  etter nye kollegaer som har et ønske om akkurat dette, både med og uten salgserfaring. Vi i Mogi Sales ønsker nemlig å skape, forme  og bygge salgstalenter.  

Ta gjerne kontakt med meg hvis du har spørsmål angående Mogi Sales og en eventuell stilling hos oss – vi tar gjerne en prat med deg!

BV_sv.jpg 

 

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor