facebook tracking

Året 2019

2019 har vært et fantastisk år for Mogi Sales og vår samarbeidspartner Ice. Siden 2015 har vi jobbet sammen for å gi norske mobilkunder mer for pengene, og i dag er Ice Norges raskest voksende mobilselskap. Vi i Mogi Sales er stolte av å få jobbe med Ice og vi er stolte over innsatsen til våre ansatte.

Januar: Årets første After Work fant sted den 25 januar og det var godt oppmøte og en herlig gjeng som var med og kåret årets første «Månedens ansatt» på heltid og deltid. Vi var også tilstede på karrieredagene på Høyskolen Christiania og kom i kontakt med flere potensielle deltidsansatte.     

Februar: Vi hadde en spennende Kick-Off med Ice som presenterte sine nyheter for 2019 og vi hadde en riktig Ice fest hele måneden. Ice lanserte tilleggstjenesten data frihet med 1000 GB for kun 99,- pr mnd i Ice+ nett.

Mars: Vi feiret den internasjonale kvinnedagen og alle kvinner i Mogi Sales fikk ekstra mye oppmerksomhet og kjærlighet!

April: Påskestemning og hyggelige tider!

Mai: Vi flyttet fra Solli til nye midlertidige lokaler på Storo og det var herlig 17.mai stemning på kontoret!

Juni: NÅ var de aller fleste sommervikarene på plass og våre fastansatte begynte å ta ut ferien for å nyte den norske sommeren! Ice lanserte familiefunksjonen og abonnement for barn under 13 år – Ice Junior! Nå var det også offisielt at Yasir og Henrik var blitt salgscoacher. Mogi Sales hadde årsfest og sommerfest med nydelig mat og drikke på Sumo Solli!

Juli: Herlig sommerstemning som vi hadde anledning til å nyte på den store takterrassen på Storo!

August: FINDINGS konsert på Bislett stadion for alle ansatte som vunnet helgepass til arrangementet! Og flere oppstarter på både heltid og deltid med engasjerte nye Mogianere.

September: Vi flyttet fra våre lokaler på Storo til våre permanente lokaler midt i Oslo sentrum, bak stortinget. Stor stas å kunne bevege seg på 700+ kvadratmeter. Nå ble også Sharjeel offisielt salgscoach trainee.

Oktober: Vår nye rekrutteringsrådgiver Birgit startet og flere andre herlige Mogianere!

November: Ice vinner prisen Gulltasten «Årets mobilselskap 2019» og Mogi Sales er nominert som Gaselle bedrift! 

Ja, her er vi nå med en spennende Black Week fremfor oss og en herlig julemåned med pakkekalender, pepperkaker og gløgg i vente.

For dere som lurer på hva en Gaselle bedrift er: Opp igjennom årene har Mogi Sales levert gode resultater og hatt en enorm vekst, som gjør at vi i 2019 har oppnådd kriteriene for å bli en gasellebedrift. Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter.

 Kriterier for gasellebedrifter:

  • Levert godkjente regnskaper
  • Minst doblet omsetningen over fire år
  • Omsetning på over en million kroner første år
  • Positivt samlet driftsresultat
  • Unngått negativ vekst
  • Vært aksjeselskap

gaselle.JPG

Wow.. for et heftig og impulsivt 2019 vi hatt – vi gleder oss til et spennende 2020 og nye Mogianere. 

 

Vil du bli en av oss se da våre ledige stillinger?

Ledige stillinger

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor