facebook tracking

O`hoi, It’s Christmas time!

Hos Mogi Sales er julegrana tatt frem, og pakkekalenderen står fremme. Duften av gløgg, pepperkaker og jul er her. Våre Mogianere tar snart juleferie, og vi kommer selvfølgelig til å savne hverandre – men det blir nokså godt å ta en velfortjent juleferie!

Vi gleder oss til 2020, og hva dette året kommer til å bringe. 2019 har vært ett år med mange innholdsrike hendelser. Vår samarbeidspartner Ice vant Gulltasten «Årets mobilselskap 2019», som gjenspeiler jobben Ice har gjort for å bli et av Norges raskest voksende mobilselskap. I tillegg har Mogi Sales blitt nominert til Gaselle bedrift i 2019. Som Dagens Næringsliv selv beskrev det «Bedrifter som har med spenst og mot bygget suksess over tid». Dette hadde ikke vært mulig uten alle våre ansatte som har vært med å bidra, og vi er stolte av deres innsats og pågangsmot! Så hva skjer i 2020?

Er du på utkikk etter nye utfordringer i 2020 og ønsker en ny jobb? Eller har du kanskje ett nyttårsforsett om å lære nye ting?

Da burde du vurdere en jobb hos oss. Vi har akkurat lagt ut nye stillinger på finn.no og på våre karrieresider, så ta gjerne en titt der og søk på den stillingen som passer for deg. Det er enkelt å legge inn CV og søknad og vi tar kontakt fortløpende.

Hvem vet, kanskje du er vårt neste salgstalent? Vi har både heltidsstillinger og deltidsstillinger innenfor salg og markedsføring, og en deltidsstilling passer perfekt for deg som er student i Oslo-området.

Før vi tar juleferie gjenstår noen uker med jobb, og vi har også en siste hyggelig After Work og en meget god julelunsj i vente.

Vil du bli mer enda bedre kjent med oss så syns jeg du skal ta turen innom oss på Instagram, sjekk ut @mogisales og se hvordan hverdagen til en Mogian ser ut.

Vi håper du vil bli med på en spennende reise i 2020!

 

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor