facebook tracking

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Mogi Sales? Les hva våre sommervikarer sier etter endt sommervikariat!

Våre sommervikarer er snart ferdige med sitt sommervikariat hos oss og skal snart tilbake på skolebenken med en jobberfaring rikere. 

I løpet av sommeren har de gjennomført Mogi Sales Academy og sitter nå igjen med ettertraktet erfaring og kompetanse, og flere nye bekjentskap. De har fått praktisert salg og fått lært mye om blant annet kommunikasjon, salgsadferd, salgsteknikker og markedsføring.  

Vi tok en prat med 4 av våre sommervikarer for å høre hvordan de synes sommeren har gått. 


 

IMG_E1892.JPG
Navn: Sofie
Studerer: Privatist, skal begynne å studere Bioingeniør
Prosjekt: ice nysalg

Beste med å jobbe her: Det har vært over all forventning! Miljøet har uten tvil vært det beste, både på jobb og utenfor. Vi har funnet på mye gøy sammen etter jobb, det har vært veldig kjekt! Jeg vil også trekke frem lederne, de er veldig dyktige og jeg har fått god oppfølging underveis. Jeg har fått jobbe med ice sine produkter som jeg mener er lettsolgte produkter. Ice har et bredt utvalgt av gode produkter som gjør at kunden kan få akkurat det den trenger, og gode produkter fører til gode kundeopplevelser.  

Største utfordring: Jeg synes det stort sett har gått ganske bra. Både lederen og kollegene har vært flinke til å gi gode råd og de har vært motiverende, da er det lett å omstille seg hvis det stopper opp litt – et godt mindset er viktig når man jobber med salg! 


IMG_E1894.JPG

Navn: Jens
Studerer: bachelor i regnskapsføring og økonomi i ved Mercy College.
Prosjekt: ice nysalg

 

Det beste med å jobbe her: Jeg har lenge vært interessert i salg, men har aldri jobbet med det før så det har vært en helt ny erfaring for meg som jeg ikke ville vært foruten. I tillegg til å ha lært mye om salgsprosessen, har jeg også lært mye om meg selv. Jeg har utviklet mine kommunikasjonsferdigheter, blitt bedre på argumentasjon og håndtering av innvendinger. Å jobbe med salg innebærer at man får kjenne på mye mestring, dette har gitt meg økt selvtillit og jeg er blitt mye bedre på å forhandle! Jeg har fått vært en del av et lærerikt arbeidsmiljø med gode kolleger rundt meg, det har vært utrolig bra! 

Største utfordring: Det kan være vanskelig å alltid ha motivasjonen oppe, så jeg har funnet ut at det er utrolig viktig å ta med hvert minste lyspunkt fra ett salg eller en samtale videre, og bruke den gode energi herfra til neste samtale. 

 

IMG_1918.JPG

Navn: Elena
Studerer: Internasjonal økonomi og ledelse ved Bocconi University
Prosjekt: ice nysalg

 


Det beste med å jobbe her: Miljøet er fantastisk, og jeg har hatt det utrolig gøy på jobb! Da jeg startet her var jeg veldig nervøs før mine første samtaler og forventet mye negativ respons på telefon, men det har vært langt ifra så mange som jeg så for meg. Jeg har virkelig utviklet meg som person og blitt enda tøffere! Å få et nei fra kunden påvirket meg mye mer i starten enn det det gjør nå. Jeg er blitt mye flinkere på kommunikasjon, og lært hvordan jeg skal gjøre salgsprosessen trygg og enkel for kunden. Det handler om å sørge for at kunden forstår at jeg bare vil gjøre han eller hun mer fornøyd enn det de er i dag med sitt nåværende produkt, og det har jeg klart!

Største utfordring: Det vil jeg si vil være å komme i gang igjen hvis du har hatt noen økter uten salg, så det er viktig å nullstille seg i pausene. Hver økt er jo individuelle, så om du har hatt en dårlig økt så kan den neste bli utrolig bra! 


IMG_E1899.JPG

Navn: Bukhari
Studerer: lektor i realfag ved Universitet i Sørøst-Norge.
Prosjekt: ice nysalg

Beste med å jobbe her? Samholdet på jobben har vært veldig bra og jeg har lært utrolig mye! Vi har hatt gode salgskurs, blant annet kurs i ulike salgsteknikker og salgets faser som har gitt meg en god forståelse av salgsprosessen. Jeg har skjønt at det er mye mer enn å bare «selge» når man snakker om salg. Å jobbe hos Mogi Sales har vært en veldig nyttig og lærerik erfaring som jeg skal ta med meg videre.

Største utfordring: Jeg har aldri jobbet med salg før så jeg følte jeg startet i bunnen av en bratt oppoverbakke, men jeg kom meg over kneika! Det handler mye om å skape gode relasjoner med kunden og det er viktig å lytte slik at du forstår kundens behov. 

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor