facebook tracking

Hjemmekontor vol.II

Da er vi tilbake på hjemmekontor i håp om å begrense smitten av covid-19 som har gjort året 2020 til et svært annerledes og utfordrende år for oss alle.

Vi hadde en periode med hjemmekontor på vårparten 2020, og vi er dermed en erfaring rikere denne høsten på hvordan vi best mulig kan løse arbeidsdagen med hjemmekontor. Våre selgere har fått utlevert alt av nødvendig utstyr for å opprettholde driften som normalt – bare hjemmefra.

Arbeidsmiljøet er grunnmuren i et godt og fremgangsrikt Mogi Sales. Det har alltid vært et fokusområde hos oss, og ble kanskje desto viktigere å bevare i 2020. For å opprettholde den gode lagånden i en tid med hjemmekontor, har vi jevnlige møter over Teams. Vi fortsetter å kjøre på med ukentlige konkurranser og kåringer samt daglige felles oppstartsmøter. Det er viktig for oss å se hverandre, støtte hverandre og vise omtanke, selv om avstanden er større.

Vi har fire nøye utvalgte verdier i Mogi Sales; Nyskapende, Ansvarlig, Modig og Respektfull. Vi ser at disse er spesielt viktige i tiden vi nå er inne i. Vi er nyskapende fordi vi klarer å finne andre løsninger på den gitte og uforutsigbare situasjonen. Vi er ansvarlige fordi vi tar vårt samfunnsansvar bevisst. Vi er modige fordi vi ikke stopper opp. Ikke bare fortsetter vi å opprettholde den daglige driften, men vi jobber også med å få i gang nye prosjekter med nye oppdragsgivere. Sist, men ikke minst – vi respekterer hverandre. Både på og utenfor kontoret. 

På tross av en annerledes og uforutsigbar tid, imponerte våre salgskonsulenter oss under forrige periode med hjemmekontor. Ikke bare med resultatene som ble oppnådd hjemmefra, men også på grunn av deres stå-på vilje, genuine interesse og motivasjon til å bidra i den kollektive dugnaden.

Nå nærmer 2020 seg slutten og vi går inn i 2021. Vil du starte det nye året i en ny jobb som vil gi deg både en personlig og faglig utvikling og vil du bli en del av vårt team? Da håper vi på en søknad fra deg!

For å jobbe hos oss er det en fordel om du har salgserfaring, men det er absolutt ikke et krav for alle våre utlyste stillinger. Vi elsker å skape og bygge salgstalenter, så har du rett motivasjon og de personlige egenskapene vi ser etter så kan det veie opp for manglende erfaring. Vi har designet et godt opplærings- og utviklingsløp for våre ansatte, og sammen med din motivasjon og engasjement vil vi utgjøre et godt team som kommer til å skape gode resultater sammen!

Skulle du ha noen spørsmål håper vi ikke at du nøler med å ta kontakt med oss (Birgit Valle eller Tirill Sørli). Vi slår gledelig av en prat med deg! 😊

Trykk her for å registrere din CV/søknad. 

Vi tar kontakt med kandidater fortløpende og holder alle intervjuer over Skype. Vi ser frem til å høre fra deg! 

Med vennlig hilsen,

Rekrutteringsteamet i Mogi Sales

Birgit Valle og Tirill Sørli

940 80 888/940 81 001

teams.jpg


 

 

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor