facebook tracking

O jul med din glede og barnlige lyst...

Uansett pandemi og den rare situasjonen vi befinner oss midt oppi så kommer julen også i 2020. Og for alle våre ansatte, kunder, oppdragsgivere, familie, venner og bekjente så ønsker vi å ønske dere en riktig god jul og førjulstid.

20201203_090034.jpg

Desember er en tid på året for mye sosial tilhørighet, hygge og ekstra gøy på jobben. I år står kontoret tomt, men juletreet er oppe og lyser klart og sender varme julehilsener til alle som står på fra hjemmekontor. 

Det blir ingen stor julelunsj med god mat og drikke på kontoret i år og heller ingen juleavslutning før vi tar oss en velfortjent juleferie, men så fort det tillater seg så vil vi invitere til «julelunsj» på kontoret på nyåret! Før den tid så får vi hygge oss sammen over Teams og ønske hverandre god jul digitalt med hver vår hjemmelaget julelunsj 😊

Årets julegave til våre medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere bærer preg av året og situasjonen vi befinner oss i. Vi ønsker å hjelpe lokalsamfunnet i Oslo gjennom det arbeidet Kirkens Bymisjon og juleaksjonen «Gled en som gruer seg til jul» gjør lokalt i Oslo.

I tillegg ønsker vi å gi en håndsrekning til lokale restauranter i Oslo som har det ekstra tøft i disse tider ved at vi gir gavekort på Foodora til våre ansatte som de kan benytte lokalt i Oslo og omegn.

Med disse gavene bidrar vi til å støtte opp om de vanskeligstilte lokale bedrifter, arbeidsplasser og samfunnet i denne spesielle situasjonen.

Vi ønsker alle en fin førjulstid!

Varm julehilsener fra oss i Mogi og Mogi Sales.

Godjul.PNG

 

 

 

Ledige stillinger

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor