facebook tracking

Bli kjent med vår nye rekrutteringsrådgiver!

Vi har forsterket rekrutteringsteamet og har fått med oss Jonas Haugerud på teamet! 

JonasH.jpg


Navn: Jonas Haugerud

 

Hva er din rolle i Mogi Sales?  Rekrutteringsrådgiver

 

Hvorfor ville du jobbe i Mogi Sales?
Jeg var på utkikk etter nye muligheter innenfor rekruttering og kom over Mogi Sales sin stillingsannonse på Finn.no. Stillingen virket veldig interessant og akkurat det jeg så etter når det kom til arbeidsoppgaver, utviklingsmuligheter og selskap. Jeg tok kjapt kontakt med Frida Bjelke, HR-sjef i Mogi Sales, og fikk et godt inntrykk, så jeg sendte søknad og CV samme dag. Etter tre runder med intervju samt caseløsning kunne jeg juble over at jobben var min! 

Hva er din bakgrunn/erfaring?
Jeg har tatt en bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelse med fordypning i arbeidsrett og personalledelse fra Høyskolen Kristiania. Samtidig med min utdannelse jobbet jeg som vekter for Nokas, bartender for Oslo Bar og Bowling. Etter endt studie jobbet jeg noen måneder med telefonsalg før jeg ble hentet til Sector Alarm som rekrutterer, hvor jeg jobbet i ca 3,5 år.

Hva mener du er fordelene med å jobbe med salg?
Salgserfaring er en erfaring som kan åpne mange dører innenfor karriere i fremtiden. I tillegg til den faglige kompetansen innen salg, vil man samtidig få erfaring innen kommunikasjon, det å være en del av et team og hvordan jobbe med innstilling og motivasjon. Dette er en erfaring jeg vil påstå at man får brukt for nesten uansett hvilken bransje man ender opp i senere i livet.

Ledige stillinger

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor