facebook tracking

Mogi Community

Vi vet at god opplæring og oppfølging er viktig for at våre ansatte skal lykkes, og vi har utarbeidet et godt og velfungerende on-boardingsprogram som har blitt kvalitetssikret og forbedret siden vi startet i 2015. Dette for at du som jobber hos oss har de beste forutsetningene for å lykkes og til å utvikle deg til å bli den beste selgeren du kan bli!

Så hos oss vil du få en profesjonell opplæring, utvikling og tett oppfølging av erfarne salgsledere. I tillegg til dette så vet vi at et godt arbeidsmiljø og ansattfordeler er viktig. Mogi Sales legger til rette for at det skal være et godt arbeidsmiljø og vi er stolte av våre ansatte. Vi har blant annet After Work, Kickoff, motiverende konkurranser med spennende premier og du får muligheten til å nå de kjente 10 000 skrittene om dagene ved å bruke vår Walking-pad.

walking.pad.jpg

 

Når det kommer til ansattfordeler har vi i år lansert Mogi Community, som er et unikt fordelsprogram for alle våre ansatte i Mogi Sales. Våre ansatte får tilgang til en rekke rabatter og ekstra gode tilbud i populære nettbutikker, blant annet Nelly, NaKd, Zalando og Gina, treningssenteret SATS, mobilabonnement, reise, hotell, restauranter med mer.

Ønsker du å bli en del av Mogi Sales og Mogi Community? Trykk her, og legg igjen navn og tlf så tar vi kontakt med deg! 😊

Med vennlig hilsen,

Rekrutteringsteamet i Mogi Sales 

DSC_3358.jpg


 

Ledige stillinger

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor