facebook tracking
Avdeling

Salg

Connect
Utvikle deg selv og din karriere med en jobb innenfor salg!

En jobb innenfor salg vil garantere både profesjonell og personlig utvikling. Du vil lære å ta kontakt med mennesker på en selvsikker måte, teknikker for å stille gode spørsmål, tålmodighet, å få folk til å le og å håndtere avvisning. Disse er ferdigheter som du kommer til å dra nytte av resten av livet. 

I Mogi Sales hjelper vi andre bedrifter med lønnsom kundevekst. Som selger hos oss jobber du med salg og markedsføring av produkter og tjenester til privat- eller bedriftsmarkedet. Du vil få muligheten til å jobbe på et av våre prosjekter og får god opplæring og oppfølging på produkt, salgsmetodikk, salgsteknikk og kommunikasjon. Sentralt i vår virksomhet er fokus på løpende utvikling, mestring og autonomi.

Les intervjuet med Andreas som fant sin sanne karrierevei i salg.

Hvordan er det å jobbe i Mogi Sales?

I Mogi Sales vil du møte et sosialt, inkluderende og trygt arbeidsmiljø. Vi er gode på å inspirere, støtte og hjelpe hverandre og du finner alltid en kollega å diskutere salg med. Hver måned holder vi uformelle sosiale arrangementer for alle ansatte og du vil sannsynligvis møte noen fremtidige beste venner blant kollegene dine. 

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor